Замовлення відправляються на наступний робочий день після оформлення та оплати.
імпортер
професійного
посуду
UA | RU
0
0
Кошик
0

Посуд для подачі страв: на що звертати увагу при виборі?

Подача страв, приготованих вашими кухарями, повинна здійснюватися в красивому посуді, який підбирається з урахуванням стилістики закладу. Інтернет-магазин професійного посуду «Баритон» пропонує широкий вибір висококласних виробів від відомих світових брендів. Оскільки ми напряму співпрацюємо з постачальниками, можемо суттєво знизити ціну реалізації при замовленні дрібно-оптової партії.

Орієнтація при виборіБлюдо для подачі супу

Ресторатори, постійно відкриваючи нові заклади громадського харчування, давно визначили, що для організації бізнесу потрібно закупити посуду в 1,5–2 рази більше, ніж кількість посадкових місць. Посуд на винос вибирається:

  • на основі стандартної кількості страв, замовлених клієнтами;
  • з урахуванням частоти проведених банкетів;
  • згідно з правилами сервірування столу;
  • з орієнтацією на можливий бій (20%);
  • з розумінням того, що частина приладдя буде знаходитися або в посудомийній машині, або на столі.

Найвишуканішою вважається посуд з високоміцного фарфору. Фаянсові товари чимось нагадують фарфор, але виглядають не так вишукано, та й більш схильні до механічних пошкоджень. Для кафе і ресторанів, виконаних у стилі ф'южн, мінімалізм, лофт підійде оригінальний глазурований або неглазурований керамічний посуд, дерев'яні вироби, приладдя з високоміцного загартованого скла.

Який посуд для подачі страв необхідний ресторану і кафе?

Для виносу страв ресторатори купують:

  • пиріжкові тарілки і хлібниці;
  • блюда для салатів, м'яса, закусок, риби різних конфігурацій;
  • соусники, молочники, ікорниці та креманки;
  • тарілки, кокотниці, миски для супу і чашки для бульйону;
  • тарілки і блюдця для десертів;
  • тортовниці, розетки, вазочки, піали, фруктовниці для організації солодкого столу;
  • чашки, заварники або цілі чайні сервізи.

До виробів висуваються особливі вимоги. Вони не повинні боятися перепадів температур. Наприклад, кришталева посуд хоча і виглядає багатою і розкішною, зате абсолютно не практична, оскільки може стати непридатною, якщо ви відразу ж помиєте її після гарячої страви. Вона рекомендована тільки для холодних продуктів і напоїв. Крім того, весь професійний посуд просто зобов'язаний бути зносостійким і екологічно чистим. Якість приладдя для виносу страв підтверджується сертифікатами і гігієнічними висновками.