
Особливості рибних вилок
На відміну від столової, вона має більш короткі зубці. У класичному приборі їх три, але з часом з'явилася виделка, оснащена чотирма зубцями, але і в цьому випадку, є нюанс, істотно відрізняє її від інших. У будь-якому виконанні вона коротше і ширше столової. Укорочені зубчики, а також невеликий проріз в середині для видалення дрібних кісточок точно вкаже на її призначення.Форма може відрізнятися і залежить від виду риби, яка подається на стіл. У дорогому ресторані в комплекті обов'язково буде не тільки рибна вилка, але і рибний ніж. Якщо він відсутній, застосовують дві вилки.
Коли подано цілісний шматок, його слід однієї виделкою притиснути до тарілки, а другий відокремлювати м'ясо від кісток. Розправившись з верхньою частиною, шматок потрібно перевернути і повторити те ж саме. В ідеалі повинен залишитися тільки рибний кістяк.
Виготовляють прилади для риби з різних матеріалів. Колись аристократи їли рибу з використанням золотих, срібних виделок. У наш демократичний час оптимальним варіантом є нержавіюча сталь, вироби з якої виглядають не менш привабливо. Її застосовують для виробництва рибних вилок більшість авторитетних компаній.

Рибна виделка Eternum
Якісним функціоналом і елегантним дизайном відрізняються столові прибори, що виготовляються в Бельгії компанією Eternum, призначені для кращих ресторанів. Так, колекція Anser пропонує високоякісні вилки з трьома зубцями. Вони відрізняються стриманим, вишуканим, але і одночасно практичним дизайном.У колекціях Perle, Aude - прилади з чотирма зубцями, але й тут є присутнім характерна виїмка по центру, яка вказує на їх приналежність. У будь-який інтер'єр, класичний або сучасний, ці прилади впишуться ідеально.
В інтернет-магазині «Баритон» можна замовити не тільки оптову партію вилок для свого закладу. У красиво оформленій упаковці їх можна піднести як чудового подарунка.