Замовлення відправляються на наступний робочий день після оформлення та оплати.
імпортер
професійного
посуду
UA | RU
0
0
Кошик
0

Статті та огляди

Пиво має безліч смакових відтінків, стилів, ароматів. Усі якості напою можна розкрити лише за умови його правильного подання. Важливо підібрати відповідні келихи для пива, від форми яких залежить, наскільки повно вміст покаже всі свої переваги.
Детальніше
Часто основні страви доповнюють різними приправами. Для їх подачі використовують соусники — вишуканий посуд, виготовлений з порцеляни або іншого матеріалу. Цю традицію ввели ще наприкінці XVII століття у Франції, коли дотримання класичного етикету для знаті вважалося невід'ємною частиною будь-якої трапези.
Детальніше
Грамотно використовувати столові прибори на урочистих заходах — дуже корисний навик. Складнощі з цим часто виникають, коли в меню передбачено рибну страву. У цьому випадку біля тарілок обов'язково буде присутня виделка для риби, потрібно буде тільки її впізнати.
Детальніше
Напої з категорії смузі користуються популярністю. В деяких барах його подають навіть алкогольний. У зв'язку з цим декантери використовують не тільки для вина, але й для цього незвичайного напою. Мета застосування — наповнити вміст киснем, покращити його смак, аромат.
Детальніше
Істинні любителі чаю ніколи не стануть заварювати його з пакетиків. Хоча це швидко, зручно, але зі свіжозавареним його не порівняти. Для отримання хорошого чаю вихід один — купити заварювальні чайники хорошої якості.
Детальніше
Не зовсім звичайні прилади часто подають на заходах, що проходять у форматі фуршету. До них належать і виделки для торта, які є одним з видів виробів, призначених для сервірування столів з десертами.
Детальніше
Благородний мартіні найчастіше подають на світських раутах. Підібрані з дотриманням усіх правил сервірування, келихи для мартіні справлять хороше враження на присутніх, залишать приємні спогади про захід.
Детальніше
Хоча на смак чаю в основному впливає його сорт, не останню роль відіграє посуд, в який його наливають. Традиційно це чашки з блюдцем, виготовлені з різних матеріалів. Якраз матеріал і має великий вплив на здатність утримувати тепло, оскільки у кожного виду свої теплопровідні характеристики, товщина.
Детальніше
За етикетом для других страв використовують столовий ніж, особливістю якого є заокруглений кінець і заокруглене лезо. Гострим він повинен бути настільки, щоб максимум можна було нарізати смажене м'ясо.
Детальніше
Етикет солодкого столу передбачає використання відповідного посуду. Це ефектна і зручна у використанні креманка зі скла, в якій подають різноманітні десерти, солодощі. Естетична подача страв не тільки створює урочисту атмосферу, але й повніше розкриває смак ласощів, надає їм більш апетитного вигляду.
Детальніше
Обидва види посуду використовують для вживання напоїв. Вони є найпопулярнішими подарунками. Креативні моделі часто привозять з подорожей як сувеніри, не замислюючись про відмінності між ними.
Детальніше
Існують предмети, без яких сучасна людина не може обійтися. До них належать і прилади для сервірування столу. Якщо вдома можна обійтися мінімальним комплектом, то кожен заклад громадського харчування, що поважає себе, зобов'язаний купити столові прилади в повному наборі.
Детальніше
Склянка являє собою циліндричну посудину без ручки, що використовується для напоїв як гарячих, так і холодних. Класичні ємності виконані з безбарвного матеріалу, але димчасті, кольорові склянки для води в строгому стилі виглядають дуже вишукано. У такий посуд розливають соки, мінеральну воду, компоти.
Детальніше
Кава — напій зі складним смаком і ароматом. На його сприйняття впливають такі фактори як колір, форма чашки, тактильні відчуття. На перший погляд звичайний посуд для кави, може довго зберігати температуру напою або дати йому охолонути швидко, посилити або послабити смак, аромат.
Детальніше
Не гострі з невеликими заглибленнями по краях леза ножі для риби не призначені для різання. З їх допомогою відокремлюють філе від кісток. При сервіруванні столу в парі з ножем зазвичай використовують спеціальну виделку, якою підтримують шматочок риби. Перший прилад беруть у ліву руку, другий — у праву.
Детальніше
Коктейлі оцінюють не тільки за смаком, але й за зовнішнім виглядом. Залежно від інгредієнтів, ступеня змішаності, температури напоїв підбирають і келихи для коктейлів, дизайн яких ретельно опрацьований з урахуванням того, що подається в них.
Детальніше
Від того, як підібрано столовий посуд, як накрито стіл залежить настрій гостей як у будь-якому домі, так і в ресторані. Подана в красивому посуді закуска сприяє апетиту. Тому елегантні, зручні набори салатників обов'язково повинні бути присутніми на кожній кухні.
Детальніше
В ресторані, на званій вечері або на урочистому обіді можуть бути запропоновані ложки і виделки для десерту. Особливістю цих приладів є те, що їх не використовують для перших, других страв, оскільки призначення у них інше.
Детальніше
Такий посуд із скла, як чарки та стопки призначений для подачі спиртовмісних напоїв. Між цими двома видами тари існує різниця — чарка візуально схожа з невеликим фужером, а стопка зі стаканчиком.
Детальніше
Особливу вишуканість надає процесу чаювання чашка з блюдцем, створюючи відповідний для такого моменту настрій. Ця пара може зробити чайну церемонію по-домашньому затишною, невимушеною, офіційною, урочистою, або гостьовою — веселою, галасливою.
Детальніше