На ефект від подачі страв значною мірою впливає посуд для сервірування столу. З її допомогою в домі створюється відчуття свята, тому вміти красиво оформляти стіл повинні не тільки ресторанні працівники, але й звичайні господині. Правильно розставлений стильний, красивий посуд для подачі, обов'язково створить хороше враження на гостей.
Види тарілок для сервірування столу
До категорії тарілок для сервірування входять екземпляри, що мають різну форму, діаметр, глибину. Кожен предмет має своє призначення, виготовлений під певну страву. Вироби бувають спеціальними, що застосовуються не дуже часто, а також універсальними.
 Щоб гідно сервірувати стіл, столовий посуд повинен комплектуватися з найрізноманітніших предметів, які можна купити в Києві або замовити в інтернет-магазині посуду. Повний комплект включає:
- дошки для подачі;
 - тарілки для закусок;
 - кабаретниці;
 - кошики, відра і лопатки для подачі;
 - сланцеві дошки;
 - ікорниці.
 
Всі предмети повинні відповідати вимогам безпеки, не виділяти небезпечних хімічних сполук. Вироби, в тому числі сковорідки для подачі, повинні легко очищатися, підлягати миттю в посудомийній машині, мати презентабельний вигляд.
Все, що використовується при сервіруванні столу, повинно бути витримано в одному стилі.
Сервірування холодних закусок
Красиво оформити урочистий стіл можна за допомогою оригінального посуду для фуршету різних виробників, виконаного з різних матеріалів. У магазині компанії Baryton можна купити столові прибори з колекції Wersal? Arcadia, Cuba Verde, Divino, інших.
Тут ви знайдете фуршетні стійки, підноси подачі страв, хлібні кошики, тарілки, вази під холодні закуски, кошики під прибори, сервірувальні чашки, вазочки під морозиво.
Асортимент, що використовується при подачі
 Асортимент столового посуду, що використовується при подачі страв і закусок, включає:
- сланцеві підноси/тарілки;
 - сервірувальні лопатки;
 - сковорідки під запікання;
 - каструлі для мідій;
 - інші каструлі;
 - чашки сервірувальні;
 - ложки презентаційні.
 
В якості посуду для закусок Baryton пропонує плоскі тарілки великого діаметра. У них виставляють м'ясні нарізки, холодні страви і закуски, рівномірно розставивши закусочні ємності на столі, щоб до них міг вільно дотягнутися будь-хто. На таку тарілку можна поставити мініатюрну сковорідку на одну порцію, салатник.
Посуд для гарячих салатів і закусок
 
Гарячі закуски подають в тих же ємностях, в яких вони готувалися. Ставлять їх на закусочні, пиріжкові тарілки. У кокотницях готують і презентують жульєни м'ясні, грибні, з м'яса. Їдять страву кокотними виделками. У них довга ручка і з широких коротких зубців.
Морепродукти, рибу виставляють в кокільницях, що мають форму раковини, Гарячі частування ставлять на стіл в круглих баранчиках, укомплектованих напівсферичною кришкою. У них гарячі закуски довго не остигають.
У нашому магазині посуд для ресторанів, домашнього використання відрізняється відмінною якістю. Всі предмети сервірування можна придбати, оформивши замовлення на нашому порталі. У нас низькі ціни, при перевезенні не постраждають навіть найкрихкіші елементи, оскільки їх акуратно упаковують.



















