Замовлення відправляються на наступний робочий день після оформлення та оплати.
імпортер
професійного
посуду
UA | RU
0
0
Кошик
0

Сковороди для подачі гарячих страв

сковорідки для подачіТрадиційно, сковороди і сотейники використовуються для приготування різних гарячих страв, однак вже досить довгий час багато ресторанів та інші заклади громадського харчування використовують цей вид посуду і для подачі їжі. Для цього застосовують спеціальні порційні сковороди, в яких можна смажити і запікати безліч страв.

Це зручне і практичне рішення, що дозволяє зберігати форму і температуру приготованої страви досить довгий час. При цьому відпадає необхідність перекладати гарячу їжу на тарілку, що автоматично скорочує кількість брудного посуду. Також варто зазначити, що подача вечері в такому посуді виглядає дуже ефектно і незвично, що неодмінно позначиться на враженні від проведеного часу в ресторані або в гостях.

Сковородидля подачі їжі бувають різної форми і різного діаметра. Моделі оснащені зручними ручками і підставками під гаряче. Найчастіше основним параметром для вибору порційної сковороди служить матеріал виготовлення, однак у цьому випадку необхідно враховувати і тип плити.

Класифікація посуду за типом матеріалу

Вибір певного матеріалу порційної сковороди багато в чому залежить від типу плити. Для газових плит підходять вироби з чавуну і алюмінію, для індукційних поверхонь – стальний посуд, а для електроплит можна використовувати сковороди зі скла, кераміки або фарфору. Однак також варто враховувати, що кожен з матеріалів має свої особливості і переваги:

  • Чавунні сковороди – вважаються найміцнішими і довговічними виробами, що мають природну антипригарну властивість, і підходять майже до всіх типів плит.
  • Алюмінієві вироби – пройшовши попередню обробку, такий посуд за своїми характеристиками наближений до чавуну, тому він не боїться механічних пошкоджень. У разі, якщо ви вирішили придбати алюмінієву сковороду з антипригарним покриттям, переконайтеся, що воно також буде стійким до подряпин.
  • Сковороди з нержавійки – не вбирають запахи продуктів, і стійкі до кислот. Це дуже практичний і універсальний посуд, який для поліпшення теплопровідності може бути оснащений багатошаровим сендвіч дном.
  • Керамічні порційні форми – призначені в основному для запікання, також використовуються на електроплитах.
  • Скляні міні-сковороди – мають привабливий зовнішній вигляд, підходять для запікання різних страв, але не переносять різких перепадів температур.

Купити сковороду для порційної подачі страви, необхідного матеріалу можна на сайті нашого інтернет-магазину. У нашому електронному каталозі ви знайдете великий асортимент сковород, в тому числі чавунну сковороду ВОК, призначену для подачі різних азіатських страв. Якщо ж ви вагаєтеся підібрати порційний посуд, наші менеджери-консультанти з радістю нададуть всю необхідну допомогу і консультацію.

Вибір сковороди за типом страви

порційні сковороди Всю порційну посуд умовно поділяють на універсальну і для певного призначення. Так, наприклад, овальні сковороди призначені в основному для приготування невеликої рибки цілком, однак можуть використовуватися і для інших завдань.

Залежно від виду внутрішньої поверхні, міні-сковороди можуть бути з гладким або рельєфним дном, за типом гриля. Другий варіант дозволяє приготувати більш здорову, з меншим вмістом жиру, їжу.

Найменші сковороди з ручками використовують для приготування жульєна, паельї, а також морепродуктів. Тому вибираючи розмір сковороди, важливо враховувати страви, які ви плануєте в них готувати і подавати.