Форма для шоколадних цукерок створена за задумом самовідданого та завзятого кондитера Андрія Дубовика, який увійшов у Готу Міжнародних майстрів шоколаду.
У комплекті одна форма для шоколадних батончиків з інноваційного матеріалу Tritan - це аналог полікарбонату у вигляді прозорого пластику.
Розмір форми: 275x175х25 мм
Розмір десерту: 25х40х14 мм
Кількість лунок: 24
Об’єм одного десерту: 8 мл
Особливості молду для шоколаду з матеріалу Tritan :
безпечний та не токсичний, не містить BPA (Бісфенол А), не виділяє запахів
ударостійкий порівняно з іншими формами для шоколаду
стійкий до високих температур
відсутність пошкоджень при частому митті, зберігає свій блиск і прозорість
формочку для шоколаду можна мити в посудомийній машині
Повний опис