Форма для шоколадних батончиків оформлена молодим італійським кондитером Полом Окчипінті. Відкрийте свій творчий потенціал з 3d формами для шоколаду Cupola Tritan.
У комплекті одна форма для батончиків з інноваційного матеріалу Tritan - це аналог полікарбонату у вигляді прозорого пластику.
Розмір десерту: 121х20,5х15,5 мм
Кількість лунок: 10
Об’єм одного десерту: 27 мл
Особливості молду для шоколаду з матеріалу Tritan :
безпечний та не токсичний, не містить BPA (Бісфенол А), не виділяє запахів
ударостійкий порівняно з іншими формами для шоколаду
стійкий до високих температур
відсутність пошкоджень при частому митті, зберігає свій блиск і прозорість
формочку для шоколаду можна мити в посудомийній машині
Повний опис