Завдяки співпраці з майстром шоколатьє Массімо Карніо з’явилися інноваційні 3D форми для шоколаду – фрукти. Форма для шоколаду створена для забезпечення оптимальної кристалізації шоколаду та легкого вивільнення з форми тонких основ, щоб потім заповнити різноманітними начинками.
Кількість виробів: 28
Розмір шоколадної цукерки: d 26 мм, h 36 мм
Розмір полікарбонатної форми: 275х175 мм
Вага шоколадної цукерки: 12 г (вказано приблизну вагу виробу із молочного шоколаду, яка може змінюватись в залежності від типу шоколаду та техніки лиття).
Особливості полікарбонатних форм для шоколаду Martellato:
в 10 разів міцніше пластику
високоякісний полікарбонат гарантує тривалий термін служби при правильній експлуатації
полікарбонатна форма для шоколаду не деформується при тривалому використанні
молди для шоколаду компактні і штабельовані
матеріал не впливає на ароматичні та смакові якості виготовленої продукції
немає необхідності мити після кожного використання, лише у випадку виготовлення виробів із шоколаду інш
Повний опис