Форма для батончиків створена за задумом найкращого кондитера Франції – Вінсента Герле.
У комплекті одна форма для шоколадних батончиків з інноваційного матеріалу Tritan - це аналог полікарбонату у вигляді прозорого пластику.
Розмір форми: 275x175х25 мм
Розмір десерту: 119,5х18х17 мм
Кількість лунок: 10
Об’єм одного десерту: 25 мл
Особливості молду для шоколаду з матеріалу Tritan :
безпечний та не токсичний, не містить BPA (Бісфенол А), не виділяє запахів
ударостійкий порівняно з іншими формами для шоколаду
стійкий до високих температур
відсутність пошкоджень при частому митті, зберігає свій блиск і прозорість
формочку для шоколаду можна мити в посудомийній машині
Повний опис