Ніж для зняття шкури 16 см серії «2900» Arcos використовують для підрізання шкури, видалення прожилок та хрящів. Серію професійних ножів Аркос «2900» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв.
Основні переваги ножів м'ясника серії «2900» Аркос:
- гарантія 10 років на ножі ARCOS на виробничий брак;
- клинок ножа для м’яса виконаний з ексклюзивної сталі Nitrum, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа для обробки м’яса довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби;
- твердість ріжучої кромки - 56 одиниць за шкалою Роквелла, двостороння симетрична заточка 15 градусів;
- ергономічна рукоятка з антиковзкого поліпропілену. Потовщення посередині зменшує навантаження на кисть руки впродовж тривалої роботи ножем;
- кольорове кодування рукоятки за стандартами HACCP;
- антибактеріальна обробка рукоятки стримує розповсюдження бактерій, грибків та плісняви. Рукоятка стійка до кислот, хлору, мию
Повний опис