Силіконова форма для декору ERBETTA 43 розроблена шеф-поваром Андреа Валентинетті для високої кухні. Форму силіконову використовують як форму для десертів, форму для мусових десертів, форму для декорування десертів. Відчуйте смак та подих природи з силіконовими молдами Silikomart.
У комплекті одна силіконова форма для десертів
Кількість лунок: 8
Розмір десерту: d 100 мм, h 8 мм
Розмір форми: 470 x 270 мм
Об'єм десерту: 43 мл
Температурний режим: – 60°C до + 230°C
Особливості силіконової форми Silikomart:
форма з точністю повторює контури десерту
силіконова форма антипригарна, термостійка, не поглинає запахів
довготривалий термін експлуатації, витримує до 3000 використань
безпечна та не токсична для використання, відповідає нормам CE, FDA, Arrête du 25/11/1992, BGVV
підходить як форма для випікання, форма для заморозки, а також, як форма для мусових десертів
легко видаляти залишки жиру, прокип’ятивши форму 10 хвилин
можна мити в посудомийній машині або вручну в теплій воді
Повний опис