Силіконову форму CLOUD 1600 використовують як форму для тортів, форму для випічки та форму для мусових десертів, а також напівфредо. Дизайн форми силіконової створений Дінарою Касько.
У комплекті одна силіконова форма для десертів
Розмір десерту: 200х200х55 мм
Об'єм десерту: 1600 мл
Температурний режим: – 60°C до + 230°C
Особливості силіконової форми Silikomart:
форма з точністю повторює контури десерту
силіконова форма антипригарна, термостійка, не поглинає запахів
довготривалий термін експлуатації, витримує до 3000 використань
безпечна та не токсична для використання, відповідає нормам CE, FDA, Arrête du 25/11/1992, BGVV
підходить як форма для випікання, форма для заморозки, а також, як форма для мусових десертів та холодних закусок
легко видаляти залишки жиру, прокип’ятивши форму 10 хвилин
можна мити в посудомийній машині або вручну в теплій воді
Повний опис