Форма для батончиків створена за задумом вправної австралійської кондитерки – Кірстен Тібболлз.
У комплекті одна форма для шоколадних батончиків з інноваційного матеріалу Tritan - це аналог полікарбонату у вигляді прозорого пластику.
Розмір форми: 275x175х25 мм
Розмір десерту: 120х25х16 мм
Кількість лунок: 8
Об’єм одного десерту: 30 мл
Особливості молду для шоколаду з матеріалу Tritan :
безпечний та не токсичний, не містить BPA (Бісфенол А), не виділяє запахів
ударостійкий порівняно з іншими формами для шоколаду
стійкий до високих температур
відсутність пошкоджень при частому митті, зберігає свій блиск і прозорість
формочку для шоколаду можна мити в посудомийній машині
Повний опис